Laurens Collegium & Festivalkoor The Big Sing:
Hemelse klanken van Parijs

Het Rotterdamse Laurens Collegium hoort tot een van de grootste succesverhalen in de hedendaagse Nederlandse koorwereld. Het jongste beroepskamerkoor van ons land is onderdeel van Laurens Vocaal, een waar power house onder leiding van Wiecher Mandemaker met de Laurenskerk en de Doelen als thuisbasis. Het Laurens Collegium treedt regelmatig op in eigen stad, maar ook op podia in het hele land. Een paar keer per jaar breidt het Collegium uit tot een machtige 60-stemmig symfonisch koor, het Laurens Symfonisch. Eerder werd dit koor gevraagd door wereldtop orkesten, zoals het Koninklijke Concertgebouworkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Voor The Big Sing brengt het Laurens Collegium een Frans programma om je vingers bij af te likken. Dit is muziek om je te vervoeren in de oude Bavokerk: het ene werk (Messe Solonnelle van Vierne) blaast je van je stoel. De andere werken van Messiaen en Poulenc leiden tot reflectie en bezinning. Wat dit concert een extra dimensie geeft, is de deelname van Festivalkoor The Big Sing. In de overdonderende Messe Solonnelle van Vierne zingen de zangers mee. Hayo Boerema begeleidt en speelt ook enkele solo orgelwerken op het imposante achttiende-eeuws Müllerorgel.

Hayo Boerema – orgel
Wiecher Mandemaker – dirigent
The Big Sing Festivalkoor

Programma
Louis Vierne – Messe Solennelle
Francis Poulenc – Salve Regina
Olivier Messiaen – O Sacrum Convivium

Dit concert is NIET te combineren met de Korennacht. Het is wel mogelijk om alleen het slotconcert van de Korennacht mee te maken, dat begint om 23:59 uur in de Philharmonie: Zo! Gospel Choir. Losse kaarten voor dat concert en meer info, lees je hier!

Wees verzekerd van een plek en koop hier meteen je tickets

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Blijf op de hoogte met
onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere maand een update.

Volg ons op social media en kom alvast in de stemming

facebook youtube twitter instagram