ZO! Gospel Choir

Slotconcert Korennacht

Vlak voor middernacht begint het afsluitende concert van de muzikale fietstocht door hartje Haarlem. De vier verschillende fietspelotons komen bij elkaar voor een bijzonder slotconcert in de intieme Kleine Zaal van de Philharmonie. Het enige echte professionele gospelkoor van Nederland, het ZO! Gospel Choir zorgt voor een spetterend en swingend slotconcert.

Wil je niet meefietsen met de Korennacht, dan kan je voor dit slotconcert ook losse tickets bestellen!

ZO! Gospel Choir is samengesteld uit het beste zangtalent dat Nederland te bieden heeft. Het multi-etnische en ongelooflijk veelzijdige koor werd opgericht in 2010 in de Amsterdamse Bijlmermeer. Door de jaren heen is ZO! Gospel Choir uitgegroeid tot het beste en meest gevraagde koor van Nederland. Het koor heeft opgetreden met internationale supersterren zoals Sam Smith, Martin Garrix, Mariah Carey, Kamasi Washington, Oleta Adams en Hugh Jackman.
Het repertoire van ZO! Gospel Choir varieert van krachtig opzwepend Black Gospel tot ingetogen soulvolle nummers en cross-overs met andere populaire genres zoals jazz, klassieke muziek, R&B en zelfs pop.

Blijf op de hoogte met
onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere maand een update.

Volg ons op social media en kom alvast in de stemming

facebook youtube twitter instagram