Laat uw stem horen, steun The Big Sing

Helpt u ons mee?

In een wereld waar onze stemmen het sterkst zijn als ze verenigd worden, nodigen we u uit om deel te worden van onze missie bij The Big Sing. Wij zijn toegewijd aan het creëren van koor- en vocale muziek die het hart raakt, de geest uitdaagt en de maatschappij reflecteert.

Elke noot die we zingen, elk verhaal dat we vertellen, is geworteld in de actuele en sociaal maatschappelijke ontwikkelingen. Wij verweven het traditionele met het nieuwe, het oude met het moderne, om u eigentijdse, innovatieve koorwerken en ensembles te brengen die de geest van onze tijd vastleggen.

Onze visie gaat verder dan muziek alleen. Wij geloven dat koor- en vocale muziek de kracht heeft om emoties te uiten, ontroering te creëren, reflectie te stimuleren en verbinding te bevorderen. We streven ernaar een inspirerende schakel te zijn in de wereld van ensembles, koren, componisten en publiek, waarbij we niet alleen traditionele samenwerkingsvormen ontwikkelen, maar ook nieuwe en eigentijdse manieren om de kunst te omarmen en uit te dragen.

The Big Sing ziet het samen zingen als een middel om tot een betere wereld te komen. Maar we kunnen dit niet alleen. Uw donatie helpt ons deze visie werkelijkheid te maken, door ons in staat te stellen om blijvend te innoveren, inspireren en de wereld te verrijken met de kracht van muziek.

Uw stem, door middel van uw donatie, kan een verschil maken. Steun The Big Sing vandaag nog en help ons om samen de wereld te veranderen, één lied per keer.

Bedrag

Blijf op de hoogte met
onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig een update.

Volg ons op social media en kom alvast in de stemming

facebook youtube instagram