Goed om te weten

Na aanvang geen toegang
Om het concert niet te verstoren kunnen laatkomers niet meer tot een concert worden toegelaten. Dit op uitdrukkelijk verzoek van de bespelers. Vaak is het mogelijk om na de pauze alsnog in de zaal plaats te nemen. Terugbetaling van kaarten is niet mogelijk.

Alleen pin, geen cash
Op de diverse locaties waar de concerten plaatsvinden kunnen toegangsbewijzen alleen met pin betaald worden.

Mobiele telefoons, film- en geluidsopnamen
Tijdens concerten moeten mobiele telefoons en andere telecommunicatie apparatuur worden uitgeschakeld (ook niet op standby vanwege de storingen op de geluidsapparatuur). Het is verboden te fotograferen en/of film- en geluidopnamen te maken.

Minder validen
Voor bezoekers met een rolstoel zijn de Philharmonie, de Schuur, Grote of St. Bavokerk, het Patronaat, de Haarlemse hofjes en Muziekgebouw aan t IJ (Amsterdam) goed toegankelijk. Wij verzoeken u bij uw reservering aan te geven of u gebruik maakt van een rolstoel of slecht ter been bent.

Luisterservice
Wanneer u slechthorend bent kunt u bij de Philharmonie gebruik maken van een ringleiding. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs is deze benodigde apparatuur gratis bij de dienstdoende avondbedrijfsleider in bruikleen te verkrijgen.

Blijf op de hoogte met
onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig een update.

Volg ons op social media en kom alvast in de stemming

facebook youtube instagram